3 kiaušiniai
konservuoti kukurūzai 340 gr.
100-150 gr. sūrio
100 gr. džiovintų slyvų
2 skiltelės česnako
majonezas
svogūnų laiškai papuošimui
100 gr. džiovintų slyvų
2 skiltelės česnako
majonezas
svogūnų laiškai papuošimui
Gaminimo laikas – 30 min.
Kiaušinius išvirti kietai ir supjaustyti šiaudeliais. Sutarkuoti sūrį su burokinę tarką. Džiovintas slyvas išplauti ir supjaustyti kubeliais. Viską sumaišyti su kukurūzais (1/3 dalį paliekame papuošimui), išspaustais česnakais ir majonezų.
Sumaišytus produktus sudėti į silkinę arba į ovalią lėkštę (gaunasi 2 silkinės), formuojant kukurūzo burbuolės formą.
Likusiais kukurūzų grūdeliais padengti suformuotas salotas. Svogūnų laiškus perpjauti iš vienos pusės ir, sutepus vidinę svogūno laiško pusę majonezu (kad neužsilenktų), suformuoti burbuolės lapus.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą