2012 m. spalio 24 d., trečiadienis

Bandelės „Gėlytės“


Man patinka paprasti ir greitai pagaminami receptai. Sluoksniuota tešlą aš pati dariau viena karta gyvenime. Negaliu pasakyti, kad tešla nesigavo...., bet tešlos gaminimo procesas užtruko... Todėl labai didelis ačiū mūsų gamintojams už galimybę nupirkti gatavą sluoksniuotos tešlos pusfabrikatį. 
Produktai:
Šaldyta sluoksniuota tešla (gali būti ir mielinė ir bemielė),
Įdaras – obuoliai, cukrus, cinamonas. Kitas įdaro variantas, kurį aš irgi išbandžiau – šampinionai apkepti su prieskoniais ir sviestu.
  Gaminimas:
 

Atšildytą tešla supjaustyti nedideliais kvadratais. Kiekvienam kvadrato kampe padaryti įpjovimus.




Į kvadrato vidurį sudėti supjaustytus kubeliais obuolius, sumaišytus su cukrumi (priklausomai nuo obuolių saldumo) ir cinamonu. Visus keturis kampus sujungti  ir gerai suspausti, kad kepant neišsiskleistu.
Kepti 15-20 min.
Greitai, gražu ir skanu.


Ačiū kolegei Rimai už šią idėją...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą